Foto's

Vorig jaar bedacht een aantal inwoners van Epe een kerststallenroute te organiseren, naar aanleiding van de Kerststallenroute in Baarn. Om te laten zien dat Kerstmis meer is dan de kerstman. Het werd een groot succes met 42 deelnemers, daarom organiseren wij nu weer een kerststallenroute, met 62 adressen als gevolg. Op sommige adressen staan zelfs meerdere kerststallen.  


Tussen zaterdag 16 december 2023 en zaterdag 6 januari 2024 kunt u alle kerststallen bewonderen die op een bepaalde route liggen in Epe. Bij elke stal treft u uitleg aan wat de stal betekent, uit welke materialen deze bestaat of waar gekocht. De route kunt u lopen via het kaartje op onze website of door deze te downloaden op uw telefoon. Onderstaand een impressie van de kerststallenroute Epe in 2023.


Opening kerststallenroute Epe 2023: heel sfeervol!

Veel publiek, een betoverend kinderkoor, een prachtige prijsuitreiking voor de mooiste kleurplaten en een hartverwarmende speech van de burgemeester van Epe kenmerkte de opening van de tweede editie van de kerststallenroute Epe. De foto's hieronder laten meer zien. Gerianne ontzettend bedankt dat je de kinderen zo goed hebt voorbereid op en begeleid bij de opening. Ze zongen als nachtegaaltjes. Erwin van Andel dank je wel dat de kleurplaten van alle basisscholen in Epe bij jou in de winkel mochten hangen en dat je drie prachtige prijzen hebt gekocht en uitgereikt. Burgemeester Tom Horn hartelijk dank voor uw aanwezigheid en enthousiast speech. En tenslotte de De Rotary Epe bedankt, die aanwezig was om met diverse bewoners van de Nieuwe Antoniehof te route te lopen, direct nadat deze was geopend.