De route van 2023 is bekend!

De kerststallenroute in Epe loopt voornamelijk door het centrum van Epe. Er is ook een kerststal te bewonderen die buiten het centrum ligt, wat meer in het buitengebied. Die hebben we op een aparte routekaart aangegeven. Onderstaand treft u de nieuwe route aan van dit jaar. We zijn enorm verheugd dat het aantal deelnemers ten opzichte van vorig jaar enorm is gegroeid! Van 44 naar 62 adressen! Dat betekent meer dan 100 kerststallen. We hopen dat u geniet van de wandeling langs de prachtige en diverse kerststallen in Epe. Er schuilen vaak bijzondere verhalen achter de kerststallen die kunt u op de pagina van de deelnemende kerststallen lezen.

Loop de route via onderstaand kaartje, of download hem op uw telefoon door op de onderstaande knop te drukken*.                                                    * Er staan 62 adressen op de route en 1 adres in het buitengebied.

gratis parkeren

In Epe kan men overal gratis parkeren. In het centrum is een groot parkeerplein rondom het gemeentehuis, het Sint Martinusplein en het Marktplein, waar veel parkeergelegenheid is. Van daaruit kan ook meteen op de route worden ingestapt die grenst aan deze pleinen en loopt over de Hoofdstraat.